En stor historia berättade kortfattat

Om Einhell Nordic A/S

Einhell Nordic A/S grundades 2018 och omfattar marknaderna i Danmark, Sverige, Norge och Island. Företaget ägs gemensamt av Einhell AG och Millarco International A/S.
Einhell Nordic A/S kommer att ha sin bas hos Millarco International A/S i Lystrup, Danmark, där försäljning, showroom, service, produktutbildningar mm. kommer att äga rum, och all distribution av Einhells produkter kommer att ske via Millarcos omfattande nordiska logistikverksamhet.

I januari-2022 så utökade vi vår organisation ytterligare med att öppna ett nytt kontor/Showroom i Göteborg, där vi har försäljning samt order/kundservice placerade, så att alla våra ÅF får möjlighet att besöka oss och få ökad produktkunskap kring hela vårt sortiment.

Med Einhells omfattande produktsortiment till konkurrenskraftiga priser och Millarcos långa erfarenhet av den nordiska marknaden får Einhell Nordic bästa möjliga utgångspunkt för att bli en av de ledande aktörerna på marknaden för elverktyg i Norden.

Einhell nordiska tidslinje:

  • 2018: "Einhell Nordic A/S" etablerad
  • Nordiskt huvudkontor, showroom och service i Lystrup, Danmark
  • Antal anställda: 72
  • 2022: Nytt kontor/Showroom där sälj/kundservice är placerade i Göteborg, Sverige
Vår filosofi: Med pålitlig kvalitet och förstklassig service till ett oslagbart pris-prestanda-förhållande, möjliggör vi frihet och glädje i att arbeta.

Succéhistorien om ett familjeföretag från Tyskland

Hur Einhell blev Einhell

När Josef Thannhuber tog över sin farbror Hans Einhells elinstallationsverksamhet i början av 60-talet hade han ingen aning om vilken framgångssaga han skulle skriva. Idag, mer än 50 år senare, är Einhell AG en av de globala marknadsledarna inom branschen. Årtionden av hårt arbete, träget engagemang och entreprenörsvisioner har således lönat sig. Helt enkelt: en sann möjliggörare!

Ytterligare information finns på Einhell Germany AGs webbplats.