Imprint

Ansvarig för redigering och innehåll:

Einhell Nordic A/S
Rokhøj 26
8520 Lystrup
Danmark

Telefon: +46 8 56642640
Fax: +45 8743 4220
E-post: [email protected]

Bolagsform: aktiebolag baserat på dansk lag
Momsregistreringsnummer: 31622875
General Manager: Lars Baerentsen

Koncept, design och implementering

Communiacs - webbbyrå i Pocking/Passau
Communiacs. Kontor for web, e-handel og online-markedsføring

Copyright

Alla rättigheter förbehålls. Text, bilder, grafik och deras arrangemang på Einhell Nordic webbplatser är skyddade av upphovsrätt och andra skyddande lagar. Innehållet på dessa webbplatser får inte för kommersiella ändamål kopieras, distribueras, ändras eller göras tillgänglig för tredje part. Vissa Einhell Nordic-webbplatser innehåller också bilder som omfattas av tredje parts upphovsrätt. Genom denna webbplats ges inte någon licens att använda denna immateriella egendom som ägs av Einhell Nordic.

Om inget annat anges är alla varumärken på Einhell Nordic webbplatser skyddade av varumärkeslagstiftning. Detta gäller särskilt varumärken, typskyltar, företagsemblem och emblem från Einhell Nordic. Varumärkena och designelementen som används på våra sidor är immateriell egendom som ägs av Einhell Nordic. Genom denna webbplats ges inte någon licens att använda denna immateriella egendom som ägs av Einhell Nordic.

Undantag från ansvar

Einhell Nordic sammanställer innehållet på dessa webbplatser med stor omsorg och säkerställer att de uppdateras regelbundet. Uppgifterna är emellertid endast vägledande generell information och ersätter inte den detaljerade individuella vägledning för ett köpbeslut. De tekniska egenskaperna och utrustningen kan variera speciellt landsspecifikt. Med förbehåll för ändringar av produkterna. Du får bindande information om våra produkters tekniska kännetecken, utrustningsdetaljer eller egenskaper endast hos din auktoriserade återförsäljare eller importör.

Einhell Nordic påtar sig inget ansvar för aktualitet, korrekthet och fullständighet av informationen på dessa sidor eller ständig problemfri tillgång till dem.

Om vi ​​hänvisar till webbplatser från tredje part (länkar), tar Einhell Nordic inget ansvar för innehållet på de länkade sidorna. Genom att klicka på länken lämnar du den information som erbjuds av Einhell Nordic. För erbjudandet från tredje part kan därför avvikande regler gälla, särskilt i fråga om dataskydd.

Därutöver utesluter Einhell Nordic sitt ansvar för tjänster, i synnerhet vid nedladdning av filer som Einhell Nordic ställt till förfogande på Einhell Nordic webbplatser, med bristande uppfyllelse av några förpliktelser, i den mån det inte handlar om väsentliga avtalsförpliktelser gällande liv, hälsa eller kropp eller anspråk enligt lagen om produktansvar. Detsamma gäller för våra agenters bristande avtalsuppfyllelse.