Einhell är partner för

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Sedan den 1 januari 2023 är Einhell ny partner för Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team och stödjer det i motorsportens toppdisciplin som ”Official Tool Expert”. Som stolt team-partner stödjer vi Mercedes-teamet med sladdlösa verktyg, där vi kan bevisa vår batterikompetens även under extrema förhållanden.

TVÅ PARTNERS. MAXIMAL PRESTANDA.

När batterikompetens når en ny nivå...

...då handlar det om teknik. Kraft. Uthållighet och passion. Och om att leverera maximal PRESTANDA. Formel 1 och Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team symboliserar framför allt högsta kvalitet, maximal prestation och uthållighet, samt teknologiskt framsteg. Precis dessa egenskaper karakteriserar också Power X-Change-batterierna och verktygen från Einhell. Så väl batterispecialisten som Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team satsar på de bästa komponenterna och det smartaste och effektivaste systemet.

Support på och vid sidan av banan

Vår logo på F1-bilen och på kläderna

”Vi är stolta att som ’Official Tool Expert’ stödja de senaste decenniernas mest framgångsrika racingstall inom Formel 1 med våra sladdlösa verktyg och på så vis bevisa vår batterikompetens under de mest extrema förhållanden.”
Andreas Kroiss
VD för Einhell Germany AG

Einhell och Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team - en perfekt matchning

En intervju med Toto Wolff - Teamchef och VD för Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

Toto, vad kopplar samman Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team och Einhell?

Toto: Vi har teknologin gemensamt. Både Einhell och Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team måste utföra pionjärarbete och sätta ribban i respektive bransch. Till det kommer dessutom den förbindande energin och beslutsamheten hos ledningen för Einhell och för Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

 

Toto, du som VD för ditt team har som målsättning att bli världsmästare varje år. Kräver du samma målsättning av ditt nät av partners?

Toto: Det är klart att inget team och inget företag kan vinna världsmästerskapet varje år, men vi kan lära oss så mycket som möjligt och eftersträva framgång som håller i sig. Jag ser hos våra partners att vi alla har samma målsättning, att vara framgångsrika. Redan vid vårt första möte stod det klart att det finns en samstämmighet mellan Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team och Einhell. Vi delar samma unika värden och det utgör en superb grund för vårt partnerskap.

”Vi ser fram emot partnerskapet med Einhell som ”Official Tool Expert”. Med konsekvent vidareutveckling av sin batteriteknik satsar Einhell alltid på att höja ribban i branschen. Genom att använda sladdlösa verktyg från Einhell drar vi fördel av den senaste teknologin och uppnår därmed maximal prestanda.”
Toto Wolff
Teamchef och VD för Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team