Mer effekt. Mer uthållighet. Längre livslängd.

Med PurePOWER Brushless från Einhell.

Underhållsfri, effektstark och effektiv: PurePOWER Brushless-motorer från Einhell ger stora fördelar gentemot vanliga kolborstmotorer, som talar för sig själva.

Därför har vi försett våra maskiner med vår toppmoderna PurePOWER Brushless-motor, vilket inte bara ger maximal effekt och prestanda, utan också imponerar inom alla områden och projekt som kräver de högsta kraven. Friktionsförluster eller ofrivilliga pauser till följd av överhettade motorer hör till historien och längre batteritid och längre uthållighet är ett faktum för våra produkter med PurePOWER Brushless-motorer.

PurePOWER BRUSHLESS

Endast från Einhell.

+25%
mer effekt
+50%
längre Drifttid
+100%
längre livslängd

FUNKTIONER

Innovativ motorteknik för de högsta kraven.

Minimerad friktion – maximerad drifttid! 

Konventionella kolborstmotorer blir varma till följd av kolborstarnas friktion. Batteriet som levererar energin till motorn måste ge mer energi till följd av denna friktion. Denna förbrukade energi kan därmed inte användas av batteriet eller produkten, vilket ger kortare batteritid. 

Modern teknik möjliggör konstruktion av Einhell PurePOWER Brushless-elmotorer. På våra kolborstlösa motorer uppstår ingen friktion som kräver mer energi. PurePOWER Brushless-motorn kan därmed använda batteriets energi effektivt och får därför en längre drifttid– fördel: längre och mer konstant batteritid och högre effektivitet.

Till följd av den förlängda batteritiden sparar du laddningscykler och kan klara av större och fler projekt utan paus. Det sparar inte bara tid, utan också värdefull energi och resurser.

Maximal effektivitet tack vare mikroprocessor-styrning.

En mikroprocessor på kretskortet på PurePOWER Brushless-motorn beräknar den optimala energianvändningen. Denna optimering ger högsta effektivitet och därmed ännu högre effekt än hos konventionella borstmotorer. Denna effekt är kraft som man märker tydligt: Den syns exempelvis på det högre vridmomentet på sladdlösa skruvdragare i samma storlek.  

Med denna teknologi kan avsevärt mer kompakta apparater utvecklas, eftersom motorerna är mycket mindre, men med samma effekt.

En annan fördel med PurePOWER Brushless-motorn är därmed den låga vikten och den kompakta konstruktionen. En PurePOWER Brushless-driven sladdlös skruvdragare är därmed avsevärt mycket lättare och mer kompakt än motsvarande med borstmotor.

Hanteringen och komforten i verktygen förbättras avsevärt och möjliggör komfortabelt arbete som man inte blir trött av.

Maximal livslängd. Garanteras.

Vanliga kolborstmotorer slits till följd av borstarnas friktion. Eftersom PurePOWER Brushless-motorer arbetar utan kolborstar slits de inte och man slipper stopp till följd av överhettning och våra motorer slits heller inte. 

Av denna anledning går PurePOWER Brushless-motorer i oändlighet. 

Eftersom vi är övertygade om denna maximala livslängd ger vi 10 års garanti på våra PurePOWER Brushless-motorer. 

FÖRDELAR

Kraftfull

Full effekt – inga kompromisser.

Bättre effekt till följd av mikroprocessorstyrd powermanagement: Våra borstlösa PurePOWER-motorer möjliggör i jämförelse med moderna elmotorer ett högre varvtal och ett högre vridmoment.

Uthålligt

Minimal friktion – minimala stopptider

Perfekt även för stora projekt: Till följd av den låga värmeutvecklingen kan våra Brushless-verktyg drivas längre vid högre effekt, utan att överhettas.

Underhållsfri

Inget slitage – högsta tillförlitlighet

Brushless-motorer slits inte mekaniskt som kolborstmotorer. Jämfört med konventionella kolborstmotorer ökar vi därmed livslängden avsevärt.

Kompakt

Liten motor – stor effekt

Eftersom borstlösa motorer är kompaktare till sin konstruktion sparar du en mängd plats och vikt – för särskilt lätta och ergonomiska verktyg.

Hållbar.

Kostnads- och resurssparande.

Den längre livslängden hos PurePOWER Brushless-motorer gör att även användningstiden för Power X-Change-produkter ökar. Det sparar inte bara kostnader för nyköp, utan är dessutom resurssparande.

Garanti

Garanterad livslängd

vi är övertygade om våra PurePOWER Brushless-motorers livslängd och uthållighet, så vi ger 10 års garanti på motorn i en Power X-Change-batteriprodukt.

GARANTI

10 års garanti på PurePOWER Brushless-motorer.

Vi är övertygade om våra PurePOWER Brushless-motorers livslängd och uthållighet, så vi ger 10 års garanti på din PurePOWER Brushless-motor. 

Registrera helt enkelt din apparat online för att få den förlängda garantin. Hur det fungerar förklarar vi nedan:

PUREPOWER BRUSHLESS

Tools and garden equipment

Sladdlös jordborr

GP-EA 18/150 Li BL-Solo

Sladdlös cirkelsåg

TP-CS 18/190 Li BL-Solo

Sladdlös roterande borrhammare

HEROCCO 36/28

Ett batteri för maximal effekt.

Ett batteri för över 300 apparater i verkstaden, trädgården, fritiden och hemmet.

Oavsett om det gäller den sladdlösa borrhammaren eller den sladdlösa gräsklipparen
– Power X-Change-batterier passar alltid.