The e team and mercedes formula e
The e team and mercedes formula e
The e team and mercedes formula e

E-Team på uppdrag för Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Arbetsplats: Formel 1-tävlingsverkstaden

Einhells E-Team har för första gången ett uppdrag i motorsportens toppdisciplin! Med den innovativa batteriteknologin och de modernaste verktygen med Einhell Power X-Change-plattformen hjälper den oslagbara kvartetten och E-Team-medlemmarna Frank, Skye, Mike och Crazy DIY mekanikerna i Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teams. Deras uppdrag är klart: De levererar maximal prestanda till Mercedes-boxen. Med sina expertkunskaper om Power X-Change och deras passion för modern teknologi är de mekanikernas partners när det gäller att hålla bilarna i bästa möjliga form på tävlingsbanan.

Två partners. Ett uppdrag. Maximal prestanda.

Det senaste uppdraget för vårt E-Team

i Formel 1

I tävlingsgaraget för Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team går förberedelserna på högvarv. Den svarta bilen Mercedes Formel 1 Bolide W14 förbereds för nästa tävling in i minsta detalj. Plötsligt stormar ett team av verktygsspecialister in i boxen och det blir Einhell-rött! De är redo att utföra uppdraget med full gas. Med i bagaget: Maximal batterikraft från Einhell!

Upptäck det nya uppdraget!
 

”Genom att använda sladdlösa verktyg från Einhell drar vi fördel av den senaste teknologin och uppnår därmed maximal prestanda.”
Toto Wolff
Teamchef och VD för Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team
E-teamets batterisystem! Power X-Change

Köp E-teamets favoriter

för maximal prestanda!

Varde ljus!

Sladdlös lampa TE-CL 18/2500 LiAC

Skyes must-have för användning i tävlingsgaraget: Med sitt högkvalitativa litiumjon-batteri och en effekt på 2 500 Lumen ger denna batterilampa särskilt ljus och tydlig belysning.

Lampan är robust och långlivad så att den kan användas även i krävande miljöer. Tack vare den ergonomiska utformningen ligger den bra i handen och möjliggör enkel hantering. Dåligt ljus? Inte med den!

Köp hem batterilampan!

Vill du hålla dig kylig? Inga problem!

Sladdlös blås GP-LB 36/210 Li

Den sladdlösa blåsen GP-LB 36/210 Li är den perfekta lösningen för alla som är på jakt efter en effektstark och sladdlös blås.

Med sitt demonterbara rör som kan justeras i 3 steg, en blåshastighet på upp till 210 km/h och batteritid på upp till 30 minuter är denna blås en verklig allt-i-allo. Till och med heta Formel 1-bromsar kyler den sladdlösa blåsen utan problem. Galet vad den kan!

Köp hem den sladdlösa blåsen!

Het pryl för dina projekt

Sladdlös varmluftspistol TE-HA 18 Li

Med det kraftfulla 18 V-batteriet och en temperatur på upp till 550 °C är denna sladdlösa varmluftspistol perfekt för en mängd användningsområden. Exempelvis för formning av plast vid modellbygge, för borttagning av limfolie men också för gammal lack, limrester och färg är denna sladdlösa varmluftspistol perfekt lämpad. På LED-skärmen visas det valda temperatursteget. Säker användning garanteras tack vare inbyggt överhettningsskydd.
Med denna mångsidighet är denna apparat det hetaste järnet i Mikes verktygslåda.

Köp hem den sladdlösa varmluftspistolen!

Ta med dina verktyg till varje uppdrag – väl förpackade och i systematisk ordning! Det modulära E-Case-systemet från Einhell

Kraftfull hjälp

för ditt pitstop hemma!

Sladdlös mutterdragare för snabbt däckbyte

IMPAXXO 18/230

Den sladdlösa mutterdragaren IMPAXXO 18/230 från Einhell är det perfekta verktyget för snabbt och kraftfullt däckbyte hemma. Tack vare den höga vridmomenteffekten på 230 Nm och slagtal på upp till 3 600 slag per minut lossar den åtsittande hjulmuttrar på ett kick. Den kompakta och lätta designen hos IMPAXXO 18/230 gör den särskilt smidig och möjliggör bekväm manövrering även under längre arbetsfaser. Vad väntar du på?

Gör ett eget pitstop hemma direkt!

Sladdlös rengöring för fordonskupén

Sladdlös grovdammsugare TP-VC 36/30 S Auto

Med den sladdlösa grovdammsugaren TP-VC 36/30 S Auto är du oberoende av alla eluttag och kan dammsuga bilen var du vill. Särskilt praktiskt att dammsugaren är så mångsidig. Apparaten kan avlägsna så väl torr som fuktig smuts och är därmed perfekt för rengöring av utspillda vätskor eller fuktiga miljöer. Biltillbehör som fogmunstycke och munstycke för dynor möjliggör dessutom exakt rengöring på svårtillgängliga ställen. Smart va?

Köp rengöraren nu!

Detta kanske också kan intressera dig:

Vill du veta mer om uppdraget och partnerskapet? Eller är du på jakt efter fler verktyg för din bil?  

Fortsätt här!