Visa mer

Trädgårdsutrustning och maskiner för hobbyträdgårdsmästare

Från gräsklippare till vattenpumpar

Dina gröna fingrar och Einhells klarröda trädgårdsverktyg! Vårt breda urval av högkvalitativa gräsklippare, häcktrimrar, motorsågar och vattenpumpar är inte bara till för att estetiskt hänföra hobbyträdgårdsmästare, utan också för att hålla gräsmattor och gräs friska och i gott skick.  Vare sig det är golfbanan eller fruktträdgården: du hittar rätt verktyg för dina trädgårdsprojekt hos Einhell.

Einhell-fördel för hobbyträdgårdsmästaren
  • Värde för pengarna
  • Upp till 24 månaders garanti och telefonsupport
  • Effektiva och miljömedvetna motorer
  • Höga kvalitets- och säkerhetsstandarder
  • Verktyg och anordningar utvecklade internt

Einhell-trädgårdsutrustning för alla användningsområden

Gräsklippare

Gräset har aldrig varit grönare!

Hos Einhell hittar du rätt gräsklippare för din trädgård! Elektriska gräsklippare imponerar med sin låga vikt och tystare drift. En bensindriven gräsklippare erbjuder emellertid större område och flexibilitet. En batteridriven gräsklippare kombinerar det bästa av båda världarna. Med Einhell's Power X-Change-batterisystem arbetar du oberoende av fasta strömkällor och fossila bränslen. Sätt helt enkelt in det kraftfulla universalbatterisystemet och sätt igång - i varje hörn i trädgården. Inga sladdar. Ingen bensinlukt.

Rivare

En professionell makeover för din gräsmatta

En rivare från Einhell ger gräsmattan den fläkt av frisk luft den behöver. Den river grästorven, avlägsnar mossa och ogräs och håller gräsmattan frisk. Rivning skapar utrymme för friska, starka stjälkar och ger gräset friheten det behöver för att växa. Urvalet från Einhell inkluderar rena rivare och kombinationsmodeller som också fungerar som gräsmatteluftare. För särskilt flexibel användning erbjuder vi även sladdlösa rivare med batteridrift från vårt universella Power X-Change-batterisystem.

Trimrar och liar

Perfekt gräsmatteklippning ända fram till kanterna

Med en Einhell-grästrimmer kan du avlägsna överflödigt gräs, finklippa rester och oåtkomligt ogräs snabbt, exakt och utan problem. Tack vare den roterande nylontråden i skärverktyget behöver du inte bekymra dig om kanter, hörn eller träd. Motorliar använder metallknivar i stället för en nylontråd. Detta gör dem till de idealiska skärverktygen för att effektivt skära av t.o.m. kraftiga ogrässtjälkar och envisa rötter eller förvedade växter. För maximal rörelsefrihet är många av våra trimrar utrustade med sladdlös drivning från Power X-Change-batterisystemet.

Häcktrimrar

Du kan också bli en sann buxbomkonstnär!

Häckväxternas värld är omfattande, men urvalet av Einhells häcktrimrar är precis lika mångsidigt. Beroende på användningsområde och växtlighet kan du välja mellan elektriska häcktrimrar, sladdlösa häcktrimrar och bensindrivna häcktrimrar. Fördelarna är tydliga: Med en bensindriven häcktrimmer får du full effekt för mycket vedartade häckar; en elektrisk häcktrimmer erbjuder mer komfort för enklare växtlighet. Och med de sladdlösa häcktrimrarna från vårt Power X-Change-urval kombinerar du hög prestanda med maximal rörelsefrihet.

Vattenpumpar

Vattenflöde - när, var och hur du vill ha det!

Högkvalitativa vattenpumpar och vattenverk i hemmet från Einhell. Med en regnvattenpump använder du uppsamlat regnvatten eller naturliga källor för att försörja trädgården, medan du täcker hushållets varmvattenbehov med vattenverk i hemmet. Med trädgårdspumpar kan du transportera vatten effektivt, t.ex. till dammsystem eller konstgjorda vattendrag. Och en avloppspump är till hjälp om du har högt vatten eller en översvämmad källare. Pumpar kan vara så mångsidiga!

Trädgårdsverktyg

Rätt utrustning för dina gröna fingrar

Einhells trädgårdsutrustning och trädgårdsmaskiner förvandlar gräsmattan, häckarna och träden till en oas av fridfullhet. Vårt omfattande urval för amatörträdgårdsmästare innefattar sladdlösa gräsklippare, motorsågar, elektriska häcktrimrar, bensindrivna jordfräsar och mycket, mycket mer. Alla våra maskiner och verktyg har utvecklats och konstruerats av trädgårdsexperter i Tyskland - för de högsta kraven, ett övertygande pris-prestanda-förhållande och maximalt nöje med trädgårdsskötsel.

Erfarenhet och passion Trädgårdsskötsel är en passion! Det är därför vi ser till att alla våra trädgårdsredskap och maskiner är lätta att använda och är av tillförlitlig kvalitet. För långvarig lycka när du arbetar!

Power X-Change batterisystem

Flexibel prestanda, mångsidiga användningar - sladdlöst

Vad vore ett genialt batteri utan passande verktyg? För att vi inte ens ska behöva fråga oss det, har vi utvecklat det multifunktionella Power X-Change-systemet. Med Power X-Change kan du använda vårt exklusiva batteripaket i mer än 65 olika verktyg – från gräsklippare till slagborr. Tack vare den genomtänkta konstruktionen passar vårt batteri verkligen i vilken enhet som helst, precis så som vi ville ha det. Detta är inte bara multifunktionellt, utan enastående smart och riktigt innovativt!