Visa mer

Tillbehör för DIY-entusiaster, hobbyträdgårdsmästare och bilentusiaster

Power X-Change-batterier och -laddare, verktyg och redskapsvagnar och mer

Nu kan du få ut mer av dina trädgårdsverktyg och din utrustning från Einhell - med våra högkvalitativa tillbehör och förbättringar. Från batteriladdare till verkstadsutrustning - här hittar du allt du behöver för att komplettera din DIY-utrustning på ett meningsfullt sätt.

Utöver tillbehör för verkstaden eller trädgårdsskjul erbjuder vi ett omfattande urval av biltillbehör och tillbehör för våra värmare.

Einhells verktygstillbehör. Din fördel:
  • Märkestillbehör från KWB
  • Brett urval av specialtillbehör för alla användningsområden
  • Tillfredsställande värde för pengarna
  • Höga kvalitets- och säkerhetsstandarder
  • Garanti och telefonsupport

Verktygstillbehör för alla användningsområden

Power X-Change

Batterier och laddare för vårt batterisystem

Ett batteri - tusen möjligheter. Power X-Change är en sann batterifamilj, den godtar alla verktyg med samma batterityp. Med våra Power X-Change-tillbehör blir du ännu flexiblare - med nya batterier, separat laddare och förmånliga startsatser.

Verktyg & maskiner

Det perfekta tillbehöret för alla verkstäder

Tar varje projekt dubbelt så lång tid eftersom du aldrig kan hitta det verktyg du behöver? Har du ingen plats kvar i någon låda eller något skåp att lägga dina verktyg i? I våra verktygstillbehör hittar du rätt hjälpmedel för att organisera verkstaden bättre och effektivare. Våra verkstadsvagnar är perfekt organiserade och erbjuder tillräckligt med plats för alla dina handverktyg - små eller stora.

Genom organisation är halva jobbet gjort - därför har vi några fler produkter i vårt tillbehörsurval. Från praktiska gaffeltruckar till kraftfulla lyftanordningar: Upptäck själv hur du kan utrusta din verkstad på ett förnuftigt sätt.

Rengöringsanordningar

Perfekta för verkstaden eller på resande fot

Från startkablar till bärbara powerbankar till tillförlitliga domkrafter - våra biltillbehör kommer väl till pass i många olika körsituationer. Hög kvalitet och tillförlitlighet är positivt under utmanande omständigheter och det ger utmärkt funktionalitet och yttersta säkerhet. Våra biltillbehör är det perfekta tillskottet till samlingen för alla bilfantaster och DIY-entusiaster och är ett måste i varje bra verkstad.

Trädgård & skog

Praktiska komplement för hobbyträdgårdsmästare

Kontrollerade maskiner, t.ex. trädgårdsvältar och universalspridare, hjälper dig att lägga din nya gräsmatta. Einhells motorsågsslipmaskiner säkerställer att din motorsåg skär skarpt och rent genom tjockt trä. Våra skogsskyddshjälmar är det bästa sättet att skydda dig från fallande trästycken eller flygande flisor. Ta en titt på våra tillbehör för hobbyträdgårdsmästare nu.

Med ett öga för detaljer Varje detalj tas hand om i verktyget. Det är därför vårt sortiment av tillbehör är så omfattande.

KWB: Tillbehör från proffs

Högkvalitativa tillbehör för högkvalitativa verktyg

Professionella är beroende av tillbehör från KWB! Det är därför vi föredrar att använda verktyg och material från specialister från Bremen. Från små delar, till exempel bitar och borrar, upp till stort sågklinga för cirkelsågar: KWB levererar högsta kvalitet och har sedan flera år varit en av världens ledare för tillbehör till verktyg. Det är kul att ha en så pålitlig partner från vår sida!