Robot lawn mower from Einhell
Visa mer

Perfekt service för din robotgräsklippare

Upptäck vad du kan dra fördel av

Här finns en överblick över de tjänster som finns för våra Einhell robotgräsklippare. Vi hjälper dig genom att installera robotgräsklipparen i din trädgård: via en snabbstartguide, installationsvideos och en installationstjänst. När du har hittat rätt gräsklippare kommer vår servicepartner hem till dig och installerar din robotgräsklippare. Du kan beställa installationstjänsten direkt hos Einhell. Hitta mer information om tillbehör till robotgräsklipparna. Lämpligt för din Einhell FREELEXO!

Installationstjänst Kom igång med robotgräsklipparen med vår installationstjänst

Snabbstartsguide

Här får du veta hur du handhar din robotgräsklippare

Installationstjänst

Få professionell hjälp

Har du köpt en robotgräsklippare med behöver hjälp att installera den i din trädgård? Inga problem: nyttja installationstjänsten och dra fördel av de många fördelarna. Boka en tid och så kommer det en tekniker hem till dig inom 14 dagar och drar begränsningstråden professionellt. Teknikern hjälper dig också att packa upp och montera enheten, samt ställa in och programmera din robotgräsklippare. Med en testkörning och instruktioner om hur du använder din robotgräsklippare kommer du att få lära känna alla funktioner av en specialist. Vi har också fjärrsupport.

Obs: i installationstjänsten ingår inte tillbehör och dessa kan kosta extra. Tjänsten finns tillgänglig i ett begränsat område.

Check our diy videos

DIY-installationsvideoklipp

Så här installerar du din Einhell robotgräsklippare!

Är du fortfarande inte säker på hur du ska få din robotgräsklippare klar för användning? Vår videoguide tar dig igenom installationen steg för steg och visar alla viktiga punkter: Du får information om hur du sätter igång genom att kontrollera alla dina delar till produkten och alla tillbehör som krävs för installationen. Det finns detaljerad information om hur du installerar begränsningstråden, samt några extra tips. På bara 2 minuter kan du se hur du ansluter gräsklipparen till laddningsstationen på rätt sätt och sedan får du information om vad du behöver betala fram till dess din robot börjar klippa.

Första stegen för installation av gräsklipparen
Installera begränsningstråden
Ansluta laddningsstationen
Första klippningen

Har du fler frågor?

Har du frågor om gräsklippare eller våra övriga tjänster? Vi hjälper dig gärna personligen! Kontakta oss via vårt servicenummer eller skicka ett meddelande.

+46 08-50698997

Måndag till Torsdag
Kl. 08:00 till 16:00

Fredag 
Kl. 08.00-14.30

Beställa installationstjänsten

Om du vill beställa installationstjänsten för din nya FREELEXO kan du börja här och mata in all nödvändig information i formuläret. Efter det kommer du att kontaktas av oss med en uppskattad kostnad.

Användaruppgifter

Fyll i alla fält som är obligatoriska, så att vi kan kontakta dig om din beställning.

Information om tjänsten

Mata in uppgifter om tjänsten och din gräsklippare.

Please select
? Var hittar jag serie-/artikelnumret?

Fält markerade med en asterisk (*) ska fyllas i.