The Einhell Power X-Change battery pack consists of several powerful components.

Batteripaketet Power X-Change

Vi presenterar verktygsbatteriet som passar överallt!
Visa mer

Det multifunktionella batteripaketet för de högsta kraven

Högsta uthållighet, prestanda och säkerhet

Vårt mål: Ett innovativt verktygsbatteri som passar i alla enheter i en ny trådlös verktygsfamilj. Vårt anspråk: Det bästa, mest flexibla och säkraste verktygsbatteriet för hemmafixare och hobbyodlare. Vår lösning: Einhell Power X-Change-batteripaketet med integrerat aktivt Battery Management System (BMS).

Eftersom vi ser verktygsframtiden trådlös har våra ingenjörer utvecklat ett batteri som uppfyller de högsta standarderna redan idag. Det kombinerar toppmodern litiumjonteknik med en högkvalitativ styrelektronik – för mer uthållighet, mer prestanda och mer säkerhet. 

Batteriinnovationen från Einhell

  • Högpresterande, högeffektiva litiumjonceller
  • Intelligent batterihanteringssystem
  • Ingen minneseffekt, ingen självurladdning
  • Mycket säker bearbetning och elektronik
  • Maximal flexibilitet och multifunktionalitet
Tekniska detaljer: Ta reda på vad som gör batteripaketet Power X-Change så speciellt.

Det högteknologiska batteriet som helt enkelt passar dig!

A woman removes a Power X-Change battery from the lawnmower and hands it over to a man.

Vad vore ett genialt batteri utan passande verktyg? För att vi inte ens ska behöva fråga oss det, har vi utvecklat det multifunktionella Power X-Change-systemet. Med Power X-Change kan du använda vårt exklusiva batteripaket i mer än 200 olika verktyg – från gräsklippare till slagborr. Tack vare den genomtänkta konstruktionen passar vårt batteri verkligen i vilken enhet som helst, precis så som vi ville ha det. Detta är inte bara multifunktionellt, utan enastående smart och riktigt innovativt!

Two Power X-Change batteries form a powerful twin pack in a Einhell lawnmower.

Med olika spänningar och kapaciteter kan du anpassa batteriets prestanda till dina användingsområden och enheter. Förutom våra flexibla allround-enheter erbjuder vi exceptionellt kraftfulla eller uthålliga batterier. Och för särskilt kraftfulla enheter (som våra Power X-Change-gräsklippare) har vi uppfunnit Twin Pack-teknologin. Med denna kan du använda två Power X-Change-batterier samtidigt – för dubbel effekt och uthållighet!