Visa mer

Verktyg för DIY-entusiaster

Från roterande hammare till kakeldistanser

I dag ett trädhus, i morgon ett nytt inbyggt kök: Inget projekt är för stort för en äkta DIY-entusiast: Gör ditt hem till en lycklig och bekväm plats - med rätt maskiner och anordningar från Einhell. Upptäck våra handhållna elverktyg eller våra kraftfulla stationära maskiner. Upplev friheten med den sladdlösa världen med vårt Power X-Change-batterisystem eller känn den rena kraften hos våra kompressorer och maskiner. Njut av bekväm design, tillförlitlig kvalitet och imponerande service - från DIY-entusiaster för DIY-entusiaster!

Vilket projekt du än planerar – med rätt verktyg blir det rena barnleken. Upptäck själv hur allt blir möjligt med våra anordningar och maskiner - i hemmet, på verkstaden eller i garaget.

Einhell-fördelar för DIY-entusiaster
  • Övertygande värde för pengarna
  • Brett urval av verktyg och maskiner
  • Verktyg och anordningar utvecklade internt
  • Höga kvalitets- och säkerhetsstandarder
  • Upp till 24 månaders garanti och telefonsupport

Einhell-verktyg för alla användningsområden

Elverktyg

Borra, bulta och hamra

Lika mångsidiga som dina DIY-projekt: Vare sig du flyttar, renoverar eller helt enkelt vill vända världen upp och ner hittar du med Einhells handhållna elverktyg lämpliga anordningar för alla typer av arbete.

Från batteridrivna slagborrar till kraftfulla handhållna cirkelsågar så erbjuder vi ett brett urval av verktyg som är enkla att använda och ändå kan utföra de allra tuffaste uppgifterna. Perfekta för nybörjare och DIY-experter!

Upptäck nu lämpliga elverktyg för ditt projekt. Upplev moderna egenskaper, högkvalitativ design och den utmärkta fördelen med Einhells värde-för-pengarna. Upptäck själv vår utmärkta garanti- och kundservice. Rulla upp ärmarna - förverkliga dina DIY-drömmar!

Stationära maskiner

Såga, svetsa och bygga upp tryck

Anta nya utmaningar med maximal Einhell-kraft för riktigt stora projekt! Våra stationära maskiner kan användas var som helst där mycket kraft och precision krävs. På byggarbetsplatsen, inom murverk, i köket eller badrummet, garaget eller trädgården. De kan utföra alla typer av arbeten: Behöver du lufttryck för rengöring? Välj då en av våra kraftfulla luftkompressorer. Vill du skära parkettgolv, kakel eller sten? Våra sågar och avskiljare gör arbetet för dig. Reparationer eller hantverksarbete? Gör det rätt med en av våra svetsmaskiner!

Vi pratar en del om kraft och prestanda, men vi har inte glömt en viktig sak: Dig! Våra maskiner är enkla att använda och manövrera. De hjälper dig i arbetet och förverkligar dina projekt. Titta nu!

Rengöringsanordningar

Dammsuga, spruta och rengöra

Gör livet surt för damm, sot och smuts: Einhells våt-/torrdammsugare, askdammsugare och högtryckstvättar är riktigt allsidiga när det gäller rengöring. Med en våt-/torrdammsugare kan du avlägsna våta spillror/material från byggarbetsplatsen, rensa ett tilltäppt avlopp eller avlägsna hundhår från bagageutrymmet - hygieniskt!

Säg adjö till varm aska från skorstenen med en av våra brandsäkra askdammsugare. Blås bort envisa fläckar på väggen, billacken eller i stenskarvar på nolltid med vår högtryckstvätt. Smutsa inte ner händerna - välj en professionell Einhell-rengöringsanordning.

Bilverktyg

Bulta, pyssla och underhålla

Inget kommer gratis. Om du älskar din bil måste du lägga ner mycket arbete för att hålla den i bra skick. Vill du hålla bilen i bra skick måste du underhålla den med Einhells underhållsprodukter och -tillbehör för bilar! Blir du besviken när du ser att lacken blir matt? Skäm bort bilen med en blank och klar finish med hjälp av våra polermaskiner.

Vill du inte vänta en halv dag på verkstaden tills de byter dina bildäck? Gör det själv - det är enkelt, säkert och går snabbt med vår domkraft på hjul och slagskruvdragare.

Och som batterispecialister ligger ditt batteri oss naturligtvis varmt om hjärtat. Klara, färdiga, gå!

Mer än bara ett brett urval! Einhell-verktyg för DIY-entusiaster: Innovativ teknik, pålitlig service och utmärkt valuta för pengarna. Garanterat.
All Power X-Change devices rotate around the battery in a circular overview graphic.

Power X-Change batterisystem

Flexibel prestanda, mångsidiga användningar - sladdlöst

Vad vore ett genialt batteri utan passande verktyg? För att vi inte ens ska behöva fråga oss det, har vi utvecklat det multifunktionella Power X-Change-systemet. Med Power X-Change kan du använda vårt exklusiva batteripaket i mer än 65 olika verktyg – från gräsklippare till slagborr. Tack vare den genomtänkta konstruktionen passar vårt batteri verkligen i vilken enhet som helst, precis så som vi ville ha det. Detta är inte bara multifunktionellt, utan enastående smart och riktigt innovativt!