Visa mer

Vi är partner

Einhell och FC Bayern Munich

I vårt sökande efter en partner som värdesätter prestanda och uthållighet lika mycket som vi gör och som värdesätter kapacitet och flexibilitet och konsekvent fullföljer sina mål, har vi funnit det vi letade efter: Från och med augusti 2021 har Einhell som Gold Partner utsetts till Home & Garden Expert till FC Bayern. Vare sig det gäller på planen eller runt Allianz Arena: Var där när vi implementerar spännande projekt med vårt Power X-Change-batterisystem så att spelarna kan möjliggöra allt på planen.

Ett kompanjonskap

på samma nivå

Inspirera folk genom att ge ditt bästa varje dag. Arbeta som ett team med prestanda och ihärdighet för att anta varje utmaning. Övertyga också med egen teknologi och kompetens. Einhell och FC Bayern delar inte bara kärleken till sitt hem i hjärtat av Bayern, utan delar också i synnerhet gemensamma värden och samma ideologi. Som ett team bakom FC Bayern-teamet är vi nu klubbens officiella Home and Garden Expert, experterna och möjliggörarna för smidiga match- och träningsprocesser.

Kraftfull möjliggörare möter tysk rekordmästare. Uppdraget? Möjliggöra nästa nivå!

49
produkttestvinster har uppnåtts
31
tyska fotbollsmästerskap har vunnits
2
partner
1
gemensamt uppdrag
"We need people by our side who love what they do. Who have mastered their technique. Who take us forward. We need a partner with whom we can make any mission possible. And there can only be one."

Einhell & FC Bayern

Två partner - ett uppdrag

Home & Garden Expert till FC Bayern.